• Legutolsó frissítés

    2014. február 26.
  • Dátum / Idõ

     
  • Jegybanki alapkamat

    2,1%
  • MNB deviza árfolyamok

  • Internet bank

dec 22 : 13:47

Üdvözöljük

Üdvözöljük a Nagyecsed és Vidéke Takarékszövetkezet Honlapján!

Tevékenység rövid bemutatása, szolgáltatások

Takarékszövetkezetünk számlavezetéssel, betét elhelyezéssel, folyamatosan bővülő hitelezési, és egyéb szolgáltatásokkal áll tagjai rendelkezésre. A Takarékszövetkezetnek bárki tagja lehet, aki minimális összegű, 2.000,- Ft. részjegyváltást kezdeményez. A részjegy megváltásával nemcsak taggá válhat, hanem tulajdonossá is. Ezáltal jogában áll részt venni a minden évben megrendezett részközgyűlésen, ahol kérdéseket intézhet a Takarékszövetkezet dolgozóihoz, betekintést nyerhet a Takarékszövetkezet egész éves munkájának értékelésébe, javaslatokat tehet a fejlődés elősegítése érdekében.

Hitelezéssel kapcsolatos egyéb feltételek: a tagság megszerzése. A hitelek vonatkozásában általános jelleggel érvényes, hogy a hitelkérelmek beadását követően, a Takarékszövetkezet elvégzi a fedezetértékelést, adósminősítést, ellenőrzi a belső szabályzatnak, valamint az adott konstrukcióra vonatkozó speciális előírásoknak való megfelelést, és azok összevetése alapján jogosult dönteni a hitelnyújtásról, vagy elutasításáról.

A betétgyűjtéssel és a hitelezéssel kapcsolatos szolgáltatások ismertetése nem minősül ajánlattételnek, céljuk a rövid tájékoztatás. A leírások nem teljes körűek, további információkért a lakóhely szerinti legközelebb lévő kirendeltséget kell felkeresni; a szolgáltatások nyújtása során is az ügyfél lakóhely szerinti legközelebb eső kirendeltségünk hivatott eljárni.

Nyomtatóbarát változat
Partnereink